sys-logo Slika

Četvrti "Dani kvaliteta u zdravstvu FBiH"

Slika

Sa velikim zadovoljstvom vas obavještavamo da je naša Ustanova bila učesnik manifestacije „Dani kvaliteta u zdravstvu FBiH“, koji su u organizaciji Agencije za kvalitet i akreditaciju u zdravstvu FBiH (AKAZ) održani 15. i 16. decembra u Sarajevu.

Ponosni smo što je naša Ustanova,  Apoteke Ibn-Sina u toku manifestacije primila mnoge pohvale za izuzetno uspješnu implementaciju sertifikacijskih standarda i pružanje sigurnih i kvalitetnih farmaceutskih usluga svojim korisnicima. Pohvale su ozvaničene i dodjelom Priznanja za izuzetan doprinos pri uspostavi sistema sigurnosti i sertifikaciji apoteka, koje je ispred Ustanove primio osnivač i  vlasnik dr. Mohamed Mahmud.

Slika 163


„Dani kvaliteta u zdravstvu FBiH“, okupili su više od 300 stručnjaka iz zdravstva i oblasti kvaliteta u zdravstvu. Dvodnevna manifestacija, uz brojne sadržaje, ponudila je obuke za koordinatore kvaliteta u zdravstvenim ustanovama i za ovlaštene ocjenjivače kvaliteta AKAZ-a. Kroz veliki okrugli stol, koji je okupio predstavnike agencija za poboljšanje kvaliteta i akreditaciju zdravstvenih ustanova iz regiona, ovogodišnji „Dani kvaliteta“ poseban fokus su stavili na regionalnu saradnju. Manifestacija je završena dodjelom priznanja i pohvala zaslužnim institucijama i pojedincima za proteklu godinu.

Slika 164


Primljeno priznanje našem menadžmentu i osoblju apoteka predstavlja dobru i pouzdanu podršku u našim nastojanjima da budemo dobar primjer kvaliteta i sigurnosti u radu apoteka u našem regionu.

www.akaz.ba

0 0
Slika 77
© 1996.god - 2024 apoteke-ibnsina.com. Napravljeno sa mojWeb 2.10.5 | LEFTOR